După retragerea lui Orban, PNL l-a nominalizat pe singurul membru cinstit din partid, Neagu Djuvara

După șpăgarul anost George Bușoi și coruptul bețiv Ludovic Orban, PNL a decis să schimbe abordarea pentru primăria București: acum vrea neapărat un candidat cinstit. Și, după mai multe ore de căutări frenetice, PNL a găsit în sfârșit un membru cinstit, întâmplător și sigurul din partid: Neagu Djuvara.

”A fost, într-adevăr, o mare surpriză să descoperim că avem un membru onest în partid”, a recunoscut cu sinceritate Alina Gorghiu. ”Când am auzit prima dată un coleg spunând «Am tot pus corupți, haideți să nominalizăm și un membru cinstit», am crezut că glumește. Și nu doar eu, toată lumea a izbcnit în râs, crezând că glumește. Domnul Blaga chiar a spus că-l dor fălcile de la atâta râs.”

”Și, după câteva ore de căutare a unui membru cinstit”, a continuat Gorghiu, ”cineva a spus «Neagu Djuvara». Nici nu mai știam că este în partid, că nu l-a băgat nimeni niciodată în seamă. Dar după ce-am aflat că este membru vechi, că familia lui e de 170 în PNL și că a avut o experiență administrativă de 25 de ani în Niger, fără nici o acuzație de corupție, am știut că el trebuie să fie candidatul nostru. Mai rămâne doar să-i spunem și lui asta, că nimeni nu știe cum să dea de el.”

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

Scris de Calin
11 aprilie 2016 17:58
Citește mai mult despre: alegeri Neagu Djuvara PNL primar

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult