După reuniunea CSAT, Iohannis convoacă și o reuniune Body & Soul

Reuniunea CSAT convocată, cu chiu, cu vai, de Iohannis putea foarte bine să nu mai aibă loc! Aceasta a fost umbrită de cealaltă reuniune, convocată tot de preşedinte şi mult mai dorită de români: reuniunea Body & Soul, care a început la ora 18 în sala mare a Palatului Cotroceni.

„George, Laurenţiu, Florin şi Bogdan sunt chiar acum la masa de lucru, tratând subiectul arzător al conductei cu fete Girl Stream 4, care va aproviziona litoralul românesc cu fete din Azerbaijan. Pe agendă sunt şi schimbările climatice, pentru că ne-au topit căldurile”, spune Marcel Aurel, analist politic muzical.

Invitaţi speciali la reuniunea Body & Soul de la Cotroceni sunt fetele de la ASIA, care vor prezenta un raport privind situaţia din Asia Centrală, o comisie Atomic TV pentru dezarmarea nucleară a Coreei de Nord şi premierul Florin Cîţu, cunoscut în trecut ca Domnul Problemă.

Reprezentanţii NATO în regiune, generalii americani John MacArena şi Barack Lambada, au transmis salutări cordiale întregii adunări.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Vasile
25 august 2021 18:00

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult