This website uses cookies. By continuing your navigation you agree with their use.

Carmen Dan, secretara din Videle ajunsă ministru de Interne, încearcă să profite la maxim de cazul polițistului acuzat de pedofilie. După ce-a cerut demisia șefului de la Omoruri Radu Gavriș, cel care a criticat dur modificarile pe care pesediștii vor sa le facă la Codurile Penale, acum a cerut și demisia lui Marian Godină, pe motiv că n-ar fi scris suficient pe Facebook despre cazul pedofilului bucureștean.

carmen_dan_sluga_dragnea.jpg ”Marian Godină, în loc să-l dea în vileag pe pedofil cu nume și pronume, a ales să mă critice pe mine pe Facebook”, a acuzat secretara din Videle. ”Un astfel de comportament este de neacceptat, așa că am decis să iau măsuri. Nu am pretenții pentru vreo pedeapsă exagerată, i-am cerut decât demisia lui Marian Godină și aștept să și-o dea cât mai repede posibil.”

Pretențiile secretarei din Videle au fost comentate și de reputatul analist Decebal Popescu.  ”Carmen Dan probabil s-a lovit cu capul de birou când ieșea de sub cel al lui Dragnea, altfel nu văd nici o explicație logică pentru pretenția ei”, spune acesta. ”Să ceri demisia șefului de la Omoruri, deși datorită lui avem zero cazuri de omor cu autor necunoscut, sau a lui Marian Godină, pentru că spre deosebire de ea știe să se exprime corect gramatical, arată că secretara e uluitor de tâmpită.”

Scris de Calin | Tuesday, 09.01.2018 15:11 Politic

National Cinematografic