După șeful de la Omoruri, Carmen Dan îi cere demisia și lui Godină, că n-a scris destul pe Facebook de cazul pedofilului

Carmen Dan, secretara din Videle ajunsă ministru de Interne, încearcă să profite la maxim de cazul polițistului acuzat de pedofilie. După ce-a cerut demisia șefului de la Omoruri Radu Gavriș, cel care a criticat dur modificarile pe care pesediștii vor sa le facă la Codurile Penale, acum a cerut și demisia lui Marian Godină, pe motiv că n-ar fi scris suficient pe Facebook despre cazul pedofilului bucureștean.

”Marian Godină, în loc să-l dea în vileag pe pedofil cu nume și pronume, a ales să mă critice pe mine pe Facebook”, a acuzat secretara din Videle. ”Un astfel de comportament este de neacceptat, așa că am decis să iau măsuri. Nu am pretenții pentru vreo pedeapsă exagerată, i-am cerut decât demisia lui Marian Godină și aștept să și-o dea cât mai repede posibil.”

Pretențiile secretarei din Videle au fost comentate și de reputatul analist Decebal Popescu.  ”Carmen Dan probabil s-a lovit cu capul de birou când ieșea de sub cel al lui Dragnea, altfel nu văd nici o explicație logică pentru pretenția ei”, spune acesta. ”Să ceri demisia șefului de la Omoruri, deși datorită lui avem zero cazuri de omor cu autor necunoscut, sau a lui Marian Godină, pentru că spre deosebire de ea știe să se exprime corect gramatical, arată că secretara e uluitor de tâmpită.”

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Calin
9 ianuarie 2018 16:11
Citește mai mult despre: Carmen Dan demisie Godina

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult