După tăierea microfonului, Băsescu a mai primit o lovitură: i s-a zis „Ultima comandă”

Probleme după probleme pentru fostul președinte Traian Băsescu în Parlamentul European. După ce complicii domnului Vladimir Putin i-au tăiat microfonul pentru că i-a arătat cu degetul, acesta a fost ostracizat și mai mult în aceeași seară când i s-a zis „ultima comandă” cu două ore înainte de închiderea programului.

Băsescu a vociferat că pe ușă scrie „Deschis până la ora 22” și este doar 20, dar chelnerii au fost de neînduplecat. Aceștia i-au prezentat carta Uniunii Europene în care scrie clar că va fi vorba de cooperare pe picior de egalitate între toate statele membre și după care i-au atras atenția că acest lucru nu este valabil pentru România și Bulgaria.

În ciuda opoziție chelnerilor, Traian Băsescu a continuat să bea în birtul de lângă Parlamentul European până la 3 dimineața, intrând în mod repetat în spatele barului doar ca să explice comesenilor cum poate desface sticlele de vin, fără tirbușon, cu catarama de la curea sau cu pantoful. La final a aplicat o serie de sancțiuni Comisiei Europene precizând că nu va da drumul la fonduri pentru nota de plată până nu se îndeplinesc criteriile stabilite de Comisia de la Veneția, unde se poate bea fără probleme până la 6 dimineața.

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

6 octombrie 2022 17:41
Citește mai mult despre: Basescu

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult