După ţigani, primarul din Baia Mare vrea să mute şi hipsterii la marginea oraşului

Primarul din Baia Mare, Cătălin Cherecheş a reuşit, din nou, să atragă atenţia organismelor internaţionale pentru drepturile omului când a anunţat că va muta toţi hipsterii din localitate la marginea oraşului, într-o fostă uzină părăsită. „Nu înţeleg care-i baiul, uzina e vintage, cum le place lor”, a comentat primarul.

Baia Mare se confruntă, ca multe oraşe din ţară, cu o creştere alarmantă a numărului hipsterilor. „Sunt mai răi ca cerşetorii, nu muncesc, nu citesc cărţi, nu ascultă muzică de oameni normali. Au umplut piaţa mare de biciclete vechi şi colorate”, spun băimărenii.

Primarul Cherecheş spune că hipsterii vor avea, la marginea oraşului, toate condiţiile pentru a vieţui. „Au o cafenea deteriorată acolo, le-am pus şi internet wireless, să salveze Roşia Montană sau caii de la Letea, e aer curat, nu e poluare, e numai bine pentru ei”, a explicat Cherecheş.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Eftimie
7 februarie 2013 16:02

Alte articole

Vezi mai mult