După ultima remaniere, Dragnea a fost acuzat că schimbă miniştrii ca pe ciorapi: o dată pe lună

Tot mai multe voci au început să-l acuze pe Liviu Dragnea că exagerează cu remanierea guvernului – și sunt inclusiv membri PSD care spun asta. ”Eu pot să înțeleg că domnul Dragnea își schimbă ciorapii o dată pe lună, nu la 3 luni, ca restul pesediștilor, dar miniștrii nu sunt ciorapi, să-i schimbe tot la o lună”, acuză un membru PSD.

De aceeași părere este și reputatul politolog Decebal Popescu. ”Schimbările de minștri pe care la face Liviu Dragnea sunt absolut de neînțeles”, spune acesta. ”Nu e ca și cum ar da afară din guvern un pesedist ca să pună în locul lui o persoană competentă. Nu, pune în loc tot un pesedist, cel puțin la fel de prost și slugă că ăla dinainte. Doar rotește slugile între ele, fără nici un motiv.”

Infractorul condamnat definitiv din fruntea PSD spune însă că toate aceste discuții sunt manipulări sorosiste. ”La fel cum nu este adevărat că dețin firma Tel Drum, nu este adevărat nici că schimb miniștrii ca pe ciorapi”, se apară Liviu Dragnea. ”Asta, că eu îmi schimb ciorapii o dată pe lună, este o intoxicare, o minciună sorosistă. Îi schimb o dată la 3 luni, ca orice simplu membru PSD, nu o dată pe lună.”

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Calin
13 septembrie 2017 11:09
Citește mai mult despre: Dragnea guvern ministru PSD

Alte articole

Vezi mai mult