Fără să vrea, Olguţa Vasilescu schimbă cursul istoriei! În această dimineaţă, după două zile de discursuri chinuitoare din partea ministrului român al Muncii, Biroul de presă al Organizaţiei Naţiunilor Unite a anunţat, într-un status pe Facebook, că ia în calcul schimbarea acronimului oficial din ONU în “O, NU, iar vorbeşte asta”.

olguta_vodka_vasilescu.jpg

“Probabil era doar o glumă a domnului secretar general Guterres, dar o să-l întreb ca să mă asigur”, a transmis Edgard Goldspeng, prim vice-adjunct secund gr. II la ONU. “În orice caz, doamna Olguţa a terminat de vorbit, da? Sau ştie şi germană?”

“I am indignated bigly of to hear from the şef of U. N. such jokings of my discursulation”, a afirmat Lia Olguţa Vasilescu într-un comentariu la postarea celor de la ONU, stârnind zeci de reacţii de “Haha” şi “Wow” din partea mai multor diplomaţi occidentali.Almanahul_TimesNewRoman-coperta2.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman - 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra de pe eMAG, din librăriile Cărturești și Humanitas sau din rețeaua Inmedio.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Vasile | Thursday, 16.03.2017 03:16 Politic

National Cinematografic