După ultimul discurs al Olguţei, ONU îşi schimbă numele în “O, NU, iar vorbeşte asta!”

Fără să vrea, Olguţa Vasilescu schimbă cursul istoriei! În această dimineaţă, după două zile de discursuri chinuitoare din partea ministrului român al Muncii, Biroul de presă al Organizaţiei Naţiunilor Unite a anunţat, într-un status pe Facebook, că ia în calcul schimbarea acronimului oficial din ONU în “O, NU, iar vorbeşte asta”.

“Probabil era doar o glumă a domnului secretar general Guterres, dar o să-l întreb ca să mă asigur”, a transmis Edgard Goldspeng, prim vice-adjunct secund gr. II la ONU. “În orice caz, doamna Olguţa a terminat de vorbit, da? Sau ştie şi germană?”

“I am indignated bigly of to hear from the şef of U. N. such jokings of my discursulation”, a afirmat Lia Olguţa Vasilescu într-un comentariu la postarea celor de la ONU, stârnind zeci de reacţii de “Haha” şi “Wow” din partea mai multor diplomaţi occidentali.

Almanahul_TimesNewRoman-coperta2.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra de pe eMAG, din librăriile Cărturești și Humanitas sau din rețeaua Inmedio.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Vasile
16 martie 2017 01:16
Citește mai mult despre: discurs olguta vasilescu ONU

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult