După unguri, și prahovenii au ridicat un gard de sârmă, ca să-i împiedice pe moldovenii din Buzău

Gestul vecinilor noștri maghiari, care au ridicat un gard la granița cu Serbia menit să împiedice valurile de refugiați, le-a dat idei și celor din Prahova. Pentru că autoritățile nu fac absolut nimic, prahovenii s-au mobilizat singuri și au început să construiască un gard la granița cu județul Buzău, ca să nu mai aibă bătăi de cap cu moldovenii de-acolo.

”Mai rău decât moldovenii sunt doar moldovenii care nu recunosc că-s moldoveni, adică buzoienii”, explică inițiatorul construirii gardului. ”Evident, gardul va fi din sârmă, ca să le trezim amintiri neplăcute moldovenilor. Nu va fi însă electrificat, pentru că județul nostru are mulți țigani care probabil ar fura toată electricitatea.”

Mai toți buzoienii doar tranzitează Prahova, visul lor fiind acela de a ajunge în București, unde să se angajeze în PR sau publicitate. Ca să nu-și dea nimeni seama că sunt moldovenii, mulți buzoieni încearcă să ajungă în Capitală folosind buletine false, de Covasna. De pe urma lor profită cel ami mult traficanții vasluieni, care-i transportă cu căruța peste granița de județ.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Calin
31 august 2015 12:08
Citește mai mult despre: Buzau Moldova Prahova

Alte articole

Vezi mai mult