După Vama Veche şi Roşia Montană, hipsterii români vor să salveze şi zona euro

Hipsterii români spun că decizia Curţii Constituţionale din Germania nu este suficientă pentru salvarea zonei euro. Chiar dacă încă sunt foarte prinşi cu salvarea Vămii Vechi şi a Roşiei Montane, ei spun că îşi vor face timp şi pentru salvarea zonei euro. „Judecătorii nemţi sunt 8 la număr, noi suntem milioane. Putem facem mult mai multe ca ei”, spun hipsterii.

Ei pregătesc sute de campanii pe Facebook, dar acţiunea cea mai importantă va fi organizarea la Bruxelles a unui festival, EuroFest, prin care europenii să fie sensibilizaţi la problemele zonei euro. Cap de afiş la EuroFest va fi Tudor Chirilă, cel considerat, pe bună dreptate dealtfel, un guru al hispterelii.

„Zona euro s-a umplut de cocalari, nu mai e cea fost. Dacă acum câţiva ani mergeam cu plăcere în zona euro, acum mi-e şi jenă să mă mai afişez acolo. Cineva trebuie să facă ceva ca să salvăm ce mai e de salvat, aşa că fac un apel la toţi hispterii să vină alături de noi”, a spus Dragoş Bucurenci, cel care coordonează acţiunile de salvare a zonei euro.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Calin
12 septembrie 2012 18:09

Alte articole

Vezi mai mult