După o sesizare la CNCD, codul penal a primit noi amendamente. Hoţii acuză o discriminare gravă faţă de şoferi. În timp ce aceştia sunt avertizaţi de la 1 km că vine radarul, hoţii trăiesc cu spaima că ar putea fi prinşi în flagrant, ceea ce este neconstituţional.SMS_hoti.jpg

“Dacă şoferii pot scăpa de amendă pentru că li se pune panou la 1 km, noi, hoţii, care riscăm mult mai mult, chiar puşcărie, să nu fim avertizaţi? Propunem obligativitatea ca poliţistul să trimită hoţului un SMS sau un mesaj pe Whatsapp, cu textul ŞASE, POLIŢIA LA 1 KM pentru ca hoţul să aibă timp suficient să plece”, argumentează Florin Iordache.

Măsura este menită să reducă aglomeraţia din închisori, unde este plin de hoţi prinşi: “Dacă nu ar mai fi prinşi, aceştia nu ar mai ajunge la puşcărie”, declară Ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, un împătimit al eliberării infractorilor.

Coincidenţă sau nu, hoţii sprijină iniţiativa Guvernului: “Când auzi sirena poliţiei, deja e prea târziu. De multe ori suntem nevoiţi să renunţăm la unele din obiectele furate, care ar fi prea greu de cărat în fugă. Păi câte televizoare n-am fi furat noi, dacă nu era poliţia!”, declară Mădălin Atingescu, hoţ.

Join us in our attempt to change the world through technology. We're looking for Deep Learning Research Engineers to help us solve intelligence in the most innovative domains out there. Apply today!

Scris de Ionut | Friday, 29.06.2018 11:32 Politic

National Cinematografic