E criză de şaorma în România? Alina Mungiu Pippidi mănâncă de câteva zile doar căcat

Departe de principiile acestei publicații de a lansa pe piață idei care ar putea arunca România în haos dar există suficiente indicii că în România există o serioasă criză de șaormă pe lângă cea de vaccin anti-hepatita B. Cea mai grăitoare dovadă este că de câteva zile politologul Alina Mungiu Pippidi mănâncă căcat cu frenezie, de parcă n-ar mai fi un mâine.

Astfel, în mai multe editoriale publicate pe site-ul său, preluate de televiziuni finanțate de infractori urmăriți internațional, cum ar fi România TV, Alina Mungiu insită pe teza că protestele din stradă ar fi sprijinite și coordonate de servicii. De exemplu, în ultima sa postare, aceasta susține că românii au ieșit mai mulți în stradă în aceste zile nu că ar fi deranjați neapărat că se dezincriminează corupția ci pentru că se taie bugetul SRI.

Astfel de raționament nu poate fi explicat medical decât printr-o schimbare de dietă. Doar pentru subzistență Alina Mungiu trebuie să consume 8 șaorme pe zi, dimensiunile doamnei neputând fi obținute doar prin simple ciorbă. O lipsă de șaorme din piață pare s-o fi împins pe Alina Mungiu la soluții disperate, făcând-o să mănânce căcat cu lopata pentru a putea supraviețui. 

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

2 februarie 2017 13:51
Citește mai mult despre: alina mungiu cacat servicii sri

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult