Chiar nu vrea să ajungă primar și ar face orice să prevină asta! Cătălin Predoiu, candidatul PNL la Primăria Capitalei, a fost surprins prin oraș lipind afișe electorale cu Gabi Firea și Nicușor Dan. Aceleași surse confirmă și faptul că Predoiu a mers prin unele zone din ușă în ușă, ca să îndemne oamenii să voteze cu oricine în afară de el.predoiu_lipeste_afise.jpg

Cătălin Predoiu a manifestat exces de zel în campania anti el însuși. I-a certat pe lipitorii de afișe de la PSD că trândăvesc și că ar trebui să lipească mai multe afișe, după care i-a bătut pe niște voluntari liberali care lipeau afișe cu el, acuzându-i că vor să-l distrugă.

Alina Gorghiu, președinte PNL, susține însă că nu-l poate sancționa pe Cătălin Predoiu: ”Din păcate nu se poate face nimic. În mod normal l-aș exclude din partid, dar aș rămâne singură cu Vasile Blaga și mi-e teamă să nu mă pipăie prin birou. E mai bine să avem măcar 3 membri”, explică Gorghiu. 

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Ionut | Thursday, 19.05.2016 08:48 Politic

National Cinematografic