E groasă! Până şi preşedintele Iohannis a primit ofertă de job în străinătate

O bombă de presă lansată de publicația de satiră și conspirații Hotnews ne arată cât de gravă este situația în România în momentul de față. Aparent, președintele țării, Klaus Iohannis, a primit o ofertă de a lucra în străinătate, la Bruxelles, ca președinte la Comisia Europeană. 

„Nu este prima propunere venită pe adresa președintelui României. Landul german Mecklenburg-Vorpommern, cel mai sărac din Germania, i-a oferit un post de profesor de fizică la liceu, care era plătit mai bine decât cel de președinte al statului român. Dar domnul Iohannis l-a refuzat, că nu au oferit și transport gratuit cum are în România”, a declarat șeful cancelariei prezidențiale, Dromichetes Popescu.

În calitate de președinte al Comisiei Europene, Klaus Iohannis va avea un loc de muncă relaxat, în care nu vor veni toți figuranții de la „Mă însoară mama” sau „Schimb de soacre” să-i arate portocale. În plus din Bruxelles sunt mult mai multe zboruri directe către destinații exotice de concediu. Președintele României pare tentat să facă această mișcare, mai ales că PSD-ul vrea să-i fure pensia, nu cea de președinte ci pe cea de profesor, așa cum a furat tuturor contribuabililor din România. 

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

2 martie 2018 16:41
Citește mai mult despre: bruxelles iohannis job

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult