Pentru că s-a mers prea departe! Pentru că nefirescul riscă să ne cotropească pacea socială instituită după votul din Decembrie 2016! Pentru că obiceiuri străine de neam și țară ne sunt impuse de unii dezrădăcinați, sau, mai rău, plătiți de dușmani ai poporului!romanii_firesti_voteaza_firea.jpg

Din toate aceste motive, dar și dintr-un firesc bun-simț, poporul român freamătă de nerăbdare să-și manifeste odată pentru totdeauna opțiunea politică finală și firească la alegerile prezidențiale din 2019: Gabriela Firea!

Vrei să lași românii nefireşti să dicteze în ţara ta? Vrei să ne păteze ia strămoșească? Să bage droguri, vaccinuri și roșii hidroponice în copiii noștri? Nu! Mai întâi schimbăm Constituția, apoi schimbăm țara! La alegerile prezidenţiale de anul viitor, Românii Fireşti votează Gabriela Firea, singura alegere firească. E în firea ta să fii alături de ea!

Pentru că marea familie numită România nu trebuie să fie doar tradițională, ci și firească!

Susține presa independentă! O poți face nu doar prin donații, ci și bând bere. Cumperi bere TNR, fie online din magazinul nostru, fie din hypermarketurile Carrefour și ajuți astfel proiectul editorial Times New Roman. Să curgă berea!

Scris de Ionut | Saturday, 28.04.2018 13:55 Politic

National Cinematografic