E la fel de prost ca ei! Iohannis i-a decorat pe Gorghiu și Blaga pentru rezultatele din alegeri

Politicienii autohtoni par să se fi luat la întrecere la prostie în aceste zile. Iritat parcă că a ratat prim-planul la tâmpenii, președintele Klaus Iohannis a reușit să reacționeze și el într-un final: i-a decorat pe Alina Gorghiu și Vasile Blaga pentru rezultatele obținute de PNL la alegerile locale. Asta pentru că e singura reacție care i-a trecut prin cap.

”De fiecare dată când îi spun că e cazul să aibă o reacție, Iohannis răspunde invariabil cu «Ok, hai să decorăm pe cineva!», de zici că e robot”, a povestit un consilier prezidențial. ”Atâta știe, să scrie pe Facebook, să facă rezervări pe Booking și să decoreze oameni. Sunt singurele lui decizii în calitate de președinte, în rest e rupt complet de lume.”

Cei doi imbecili din fruntea PNL au acceptat imediat decorațiile, mai ales că ei doi sunt în continuare singurii care cred că PNL a obținut rezultate bune la locale. Cum însă nu uită că PNL-ul este un simplu accesoriu al PSD-ului, unul din cei doi co-președinți îi va ceda decorația prospăt primită lui Liviu Dragnea, ocazie cu care îl va și pupa în cur pe infractorul condamnat definitiv care conduce cel mai corupt partid din UE, PSD.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Calin
8 iunie 2016 17:25
Citește mai mult despre: decorat Gorghiu iohannis vasile blaga

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult