E la fel şi acasă! Gabi Firea n-a reuşit să deschidă un borcan şi acum urlă la el că îl dă în judecată

Tonul autoritar de la serviciu o însoţeşte pe Gabi Firea şi în viaţa particulară! În această dimineaţă, potrivit vecinilor, primarul Capitalei ar fi făcut o criză de isterie după ce n-ar fi reuşit să deschidă un borcan de zacuscă. Ulterior, ar fi ameninţat borcanul că îl dă în judecată, dar şi că va publica o listă cu toate rudele borcanului angajate în Primăria Capitalei.

“Locuiesc la câteva case distanţă de doamna primar. Dintotdeauna a făcut zgomot, dar parcă e din ce în ce mai rău. Azi dimineaţă, urla la un borcan că îl târăşte prin tribunale dacă nu se deschide, că ea vrea zacuscă şi o s-o obţină”, spune un cetăţean care a preferat să-şi păstreze anonimatul.

“Conflictul dintre doamna Firea şi borcan s-a aplanat doar când a sosit domnul Pandele, care a sfătuit-o să înfiinţeze o Companie Municipală de Desfăcut Borcane, cu un buget de publicitate de 4 milioane de euro şi condusă de fostul şef al Companiei Capace şi Dopuri Voluntari.”

Autenticitatea evenimentului nu a putut fi verificată, însă pe ordinea de zi a şedinţei Consiliului Local şi-a făcut loc în urmă cu câteva ore înfiinţarea unei “companii de stat cu obiect de activitate deşurubarea capişoanelor metalice ale recipientelor de produse alimentare de origine legumicolă“, transmit surse din cadrul Primăriei.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Vasile
29 martie 2018 12:03
Citește mai mult despre: borcan gabi firea primarie scandal

Alte articole

Vezi mai mult