E mai complicat decât credeam! Oprea şi amanta erau urmăriţi de coloana soţiei lui Oprea!

Cazul poliţistului ucis din cauza nesimţirii lui Oprea se complică. Camerele video de la locul accidentului arată că generalul era urmărit de coloana oficială a soţiei, care îl prinsese cu amanta şi s-a luat după el cu propriul dispozitiv SPP, pentru că toţi membrii familiei Oprea au coloană oficială, permanent.

“Totul a pornit de la o ceartă în familia Oprea. Soţia l-a surprins pe general la cârciumă, unde acesta îşi securiza amanta. În acel moment Oprea s-a refugiat în limuzină, ordonându-le poliţiştilor din coloana oficială să-l ducă repede la Minister. Ne-am conformat”, spune SPP-istul şef al coloanei oficiale a vicepremierului.

Soţia lui Oprea povesteşte: “Credea că numai el are coloană oficială? Am şi eu coloană oficială, Gabi! M-am luat după el. Ca să scape de mine a intrat pe străduţe, prin Centrul Vechi. Poliţiştii din coloana mea oficială au fost foarte descurcăreţi şi l-au prins pe domnul general, vai mama lui de fustangiu! L-am castrat cu o forfecuţă de unghii, de-asta s-a ascuns 5 zile şi n-a dat nicio declaraţie. Presa minte, nu s-a eschivat. A fost în spital, să i se cicatrizeze scrotul”, spune soţia generalului Oprea.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Ionut
27 octombrie 2015 14:19
Citește mai mult despre: accident Gabriel Oprea Gigina

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult