Discriminarea în România atinge cote greu de imaginat. Întreaga țară a stat în loc de uimire când a aflat că o femeie care crește singură doi copii a fost refuzată de celebrul lanț de cinematografe pentru nu se califică la pachetul „Family”. Dar asta nu este decât o parte a poveștii, în realitate aceasta este mult mai complexă și mai neplăcută. 

tariceanu_mananca_ciocolata.jpg

„Stăteam la coadă de aproape două minute când a venit o angajată a complexului și l-a băgat pe domnul Tăriceanu în față, că așa e obișnuit el, să fie ajutat ca asistații social. Dar, asta nu e tot, mai mult, lui Tăriceanu i s-au oferit 5 pachete „Family”, că a zis că are 5 neveste, ba avea și certificatele de căsătorie să o dovedească”, spune femeia care a fost discriminată la coadă la bilete la film.

Prejudiciul în acest caz este unul imens, președintele Senatului primind câte 4 lei pentru fiecare pachet, ceea ce înseamnă că a economisit colosala sumă de 20 de lei. „Vă dați seama că acest om are cum jumătate din banii necesari să ia o porție mică de pop-corn și o cutie de Cola? În timp ce alți oameni mor de foame și abia-și permit o pungă de semințe, baștanii trec printre noi ca gâsca prin apă!”, a declarat un cinefil supărat.

beretnr4bnnrmic.png

Dacă ți-a plăcut acest articol, sigur o să-ți placă și berea Times New Roman. Nu că vrem să ne lăudăm, dar ne pricepem la bere cel puțin la fel de bine ca la scris virale. Convinge-te singur: bereatnr.ro/shop!

Scris de Eftimie | Monday, 07.05.2018 17:49 Politic

National Cinematografic