E mai grav decât credeam! Tăriceanu a primit la Multiplex 5 pachete „Family”, pentru toate nevestele lui

Discriminarea în România atinge cote greu de imaginat. Întreaga țară a stat în loc de uimire când a aflat că o femeie care crește singură doi copii a fost refuzată de celebrul lanț de cinematografe pentru nu se califică la pachetul „Family”. Dar asta nu este decât o parte a poveștii, în realitate aceasta este mult mai complexă și mai neplăcută.

„Stăteam la coadă de aproape două minute când a venit o angajată a complexului și l-a băgat pe domnul Tăriceanu în față, că așa e obișnuit el, să fie ajutat ca asistații social. Dar, asta nu e tot, mai mult, lui Tăriceanu i s-au oferit 5 pachete „Family”, că a zis că are 5 neveste, ba avea și certificatele de căsătorie să o dovedească”, spune femeia care a fost discriminată la coadă la bilete la film.

Prejudiciul în acest caz este unul imens, președintele Senatului primind câte 4 lei pentru fiecare pachet, ceea ce înseamnă că a economisit colosala sumă de 20 de lei. „Vă dați seama că acest om are cum jumătate din banii necesari să ia o porție mică de pop-corn și o cutie de Cola? În timp ce alți oameni mor de foame și abia-și permit o pungă de semințe, baștanii trec printre noi ca gâsca prin apă!”, a declarat un cinefil supărat.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Eftimie
7 mai 2018 15:05

Alte articole

Vezi mai mult