Președinte controversat, Donald Trump a făcut pentru știință mai mult decât știm. Un pionier al bronzului, președintele american a arătat oamenilor de știință ce vine după ce te faci portocaliu la față de la atâta bronzat artificial.

donald trump vernil.jpg

„Donald Trump a afișat o culoare vernil a veței la ultima sa întâlnire cu alegătorii. Acesta a evitat să răspundă întrebărilor presei în legătură cu noua sa față și l-a acuzat pe corespondentul Washington Post de bias. Totodată, președintele american a denunțat atacurile personale la adresa sa, spunând că vernil este doar o conspirație lansată de democrați pentru a ascunde faptul că Joe Biden este un extraterestru de pe planeta Kluataju, venit să ne sugă creierele”, relatează CNN.

La același miting Donlad Trump a anunțat că va declara război țării Tuwalu, că a cumpărat de la japonezi două insule, că președinta Finlandei e o curvă bețivă, că a ordonat asasinarea unui arab care atenta la democrație, că a vorbit jumătate de oră cu Kim Jong-un dar nu s-au înjurat și că va interzice tuturor cetățenilor chinezi de pe teritoriul SUA să mai poarte șapcă.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Eftimie | Sunday, 12.07.2020 08:27 Politic

National Cinematografic