E oficial ce vine după portocaliu! Trump a ieşit la soare şi s-a făcut vernil

Președinte controversat, Donald Trump a făcut pentru știință mai mult decât știm. Un pionier al bronzului, președintele american a arătat oamenilor de știință ce vine după ce te faci portocaliu la față de la atâta bronzat artificial.

„Donald Trump a afișat o culoare vernil a veței la ultima sa întâlnire cu alegătorii. Acesta a evitat să răspundă întrebărilor presei în legătură cu noua sa față și l-a acuzat pe corespondentul Washington Post de bias. Totodată, președintele american a denunțat atacurile personale la adresa sa, spunând că vernil este doar o conspirație lansată de democrați pentru a ascunde faptul că Joe Biden este un extraterestru de pe planeta Kluataju, venit să ne sugă creierele”, relatează CNN.

La același miting Donlad Trump a anunțat că va declara război țării Tuwalu, că a cumpărat de la japonezi două insule, că președinta Finlandei e o curvă bețivă, că a ordonat asasinarea unui arab care atenta la democrație, că a vorbit jumătate de oră cu Kim Jong-un dar nu s-au înjurat și că va interzice tuturor cetățenilor chinezi de pe teritoriul SUA să mai poarte șapcă.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

12 iulie 2020 06:07
Citește mai mult despre: trump

Alte articole

Vezi mai mult