Caracalenii exultă – după ce cineva le-a explicat că ar trebui s-o facă – după ce PSD a anunțat că Gabi Firea va fi candidatul partidului la primăria generală a Bucureștiului. O posibilă alegere a Gabrielei Firea reprezintă o șansă istorică pentru caracaleni, de a fi depășiți la prostie de locuitorii altei urbe.

firea_miting_electoral.jpg ”Nu există nici un dubiu, dacă bucureștenii o aleg primar general pe Gabriela Vrânceanu-Firea Pandele de Voluntari, locul 1 la prostie națională este al lor”, este convins reputatul analist Decebal Popescu. ”Nu doar că-i vor depăși pe caracaleni la prostie, ci efectiv îi vor surclasa. Vor ajunge pe culmile prostiei și vor rămâne mult timp acolo.”

Iar șansele ca bucureștenii să-i detroneze pe caracaleni la prostie sunt destul de mari, consideră reputatul analist. ”Să nu uităm, ultimele mandate au fost data unui șpăgar nesimțit, Sorin Oprescu. La sectoare, la fel, e plin de primari corupți aleși tot de bucureșteni. Singurul pe care l-au ales și n-a furat e probabil Viorel Lis, dar acesta n-a luat șpăgi doar pentru că scotea destul din păcănele”, spune Decebal Popescu.

Susține presa independentă! O poți face nu doar prin donații, ci și bând bere. Cumperi bere TNR, fie online din magazinul nostru, fie din hypermarketurile Carrefour și ajuți astfel proiectul editorial Times New Roman. Să curgă berea!

Scris de Calin | Monday, 21.03.2016 14:15 Politic

National Cinematografic