E oficial! Dacă bucureştenii o aleg primar pe Gabi Firea, îi vor depăşi pe caracaleni la prostie

Caracalenii exultă – după ce cineva le-a explicat că ar trebui s-o facă – după ce PSD a anunțat că Gabi Firea va fi candidatul partidului la primăria generală a Bucureștiului. O posibilă alegere a Gabrielei Firea reprezintă o șansă istorică pentru caracaleni, de a fi depășiți la prostie de locuitorii altei urbe.

”Nu există nici un dubiu, dacă bucureștenii o aleg primar general pe Gabriela Vrânceanu-Firea Pandele de Voluntari, locul 1 la prostie națională este al lor”, este convins reputatul analist Decebal Popescu. ”Nu doar că-i vor depăși pe caracaleni la prostie, ci efectiv îi vor surclasa. Vor ajunge pe culmile prostiei și vor rămâne mult timp acolo.”

Iar șansele ca bucureștenii să-i detroneze pe caracaleni la prostie sunt destul de mari, consideră reputatul analist. ”Să nu uităm, ultimele mandate au fost data unui șpăgar nesimțit, Sorin Oprescu. La sectoare, la fel, e plin de primari corupți aleși tot de bucureșteni. Singurul pe care l-au ales și n-a furat e probabil Viorel Lis, dar acesta n-a luat șpăgi doar pentru că scotea destul din păcănele”, spune Decebal Popescu.

N-ai înțeles nimic din acest articol dacă nu ți-ai comandat și niște bere TNR!

Scris de Calin
21 martie 2016 12:15
Citește mai mult despre: caracal gabi firea primar prostie PSD

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult