E oficial! Dacă ruşii ne returnează tezaurul, vom face din el cel mai lung lanţ de cocalar din lume

Foarte curând, România s-ar putea lăuda cu un nou record de Guinness! Guvernul a adus recent asigurări că, în cazul în care Moscova ne va returna cele peste 90 de tone de aur reprezentând tezaurul trimis în Rusia în timpul primului război mondial, acesta va fi topit şi folosit la fabricarea celui mai lung lanţ de cocalar din lume, plasând România pe “harta internaţională a şmecheriei şi valorii.”

“Dacă la capitolele educaţie şi cultură am pierdut teren, un lanţ de aur de câteva zeci de kilometri ne-ar recâştiga cu siguranţă respectul cuvenit”, declară Decebal “Boss” Popescu, bijutier. “Mulţi se vor plânge că topim o comoară nepreţuită, dar aşa-i viaţa şi în cartier, şi în diplomaţie. Celelalte ţări trebuie să moară de ciudă că noi avem ceva foarte mare, ceva ce ele n-au, cum ar fi ghiuluri şi lanţuri. Altfel nu vom putea discuta niciodată de la egal la egal cu americanii şi chinezii.”

“Mulţi politicieni s-au oferit să ne ajute în acest demers dacă îi lăsăm şi pe ei să poarte lanţul. Printre alţii, ne sprijină domnul primar Oprescu”, se laudă bijutierul. “Domnia sa e mereu gata să ajute pe oricine vrea să facă ceva, câtă vreme acel ceva e cel mai mare.”

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Vasile
14 iulie 2013 19:48

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult