E oficial, toți parlamentarii sunt retarzi! Tocmai au votat mărirea salariilor bugetarilor cu 10%

Amendamentul deputatului PSD Adrian Solomon, cunoscut printre apropiați ca imbecilul de Bârlad, care prevede creșterea salariilor tuturor bugetarilor cu 10% tocmai a fost votat cu o largă majoritate: 311 deputați din cei 318 prezenți. Ba, mai mult, deputații au și aplaudat la final, demonstrând dincolo de orice dubiu că sunt retarzi. Practic, mai lipsea doar să primească banane pentru aplauzele de după vot.

Amendamentul tocmai votat va duce la creșterea deficitului bugetar în 2016 cu circa 5 miliarde de lei, bani de care îi vor plăti, evident, tot cetățenii, nu retarzii care au votat amendamentul. Iar cu acești bani, PSD-ul s-a asigurat că anul viitor va primi suficiente voturi ca să trimită în primării și în parlament sute, dacă nu mii de retarzi din partid.

Un bonus de prostie se înregistrează în dreptul PNL-ului, care a votat în favoarea amendamentului depus de imbecilul de Bârlad, după care s-a plâns că nu există un studiu de impact, ca să știm dacă banii pentru mărirea salariilor bugetarilor există. ”Genul de abordare care e considerată tâmpită și de către retarzi între ei”, a comentat sec analistul politic Decebal Popescu.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Calin
11 noiembrie 2015 14:28
Citește mai mult despre: bugetar Parlament

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult