E oficial! Vila lui Dragnea a depășit Alexandria ca suprafață și se apropie amenințător de Zimnicea

Noaptea la furat, ziua acasă. Stăpânul premierului, liderul PSD Liviu Dragnea, a mai mărit cu câteva sute de metri pătrați vila pe care și-a construit-o la Alexandria și acum aceasta depășește ca suprafață municipiul rețedință a județului Teleorman.

„Domnul Liviu a mai cumpărat ceva teren să-și facă o anexă la vilă unde-și ține sculele cu care ma tunde iarba, adică două combine John Deer, pentru că nu folosește mașina sau coasa ca săracii. Din punct de vedere cadastral, șopronul se află deja în județul vecin, Giurgiu”, a explicat inginerul care s-a ocupat de extinderea construcției.

Locuitorii din zonă nu sunt deranjați de expansiunea vilei întrucât mai bine de jumătate lucrează la ea deși sunt angajați în acte la Direcția Copilului și la alte instituții de stat. Pe de altă parte, Bulgaria s-a plâns pe căi diplomatice că vila lui Dragnea e cam mare și trei sferturi din an ține umbră pe malul bulgăresc unde nu mai cresc decât licheni și rădăcini.

Almanahul_TimesNewRoman-coperta.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra doar de pe eMAG.

Scris de Eftimie
16 februarie 2017 16:02

Alte articole

Vezi mai mult