Vi-i amintiţi pe românii care, acum 5 ani, şi-au schimbat numele în Schengen pe Facebook de supărare că nu suntem primiţi în Schengen? Toţi am avut câţiva în listă şi am glumit pe seama lor, dar se pare că ei vor râde la urmă!

schengen_primit_in_schengen.jpg
Parlamentul European tocmai a votat să primească România în spaţiul Schengen, dar doar parţial. Pe scurt, vor fi primiţi numai cetăţenii care în 2013 şi-au pus numele Schengen pe reţeaua socială.

"Aceşti români au dovedit că îşi doresc cu adevărat să facă parte din comunitatea noastră. Restul pot să mai aştepte, dă-i în...", a declarat Frank Schengen, administratorul spaţiului Schengen, parafrazând un celebru drojdier.

"Sistemul e foarte simplu: la vamă vor fi instalate camere care îţi identifică profilul de Facebook. Dacă te cheamă Schengen, drum bun şi cale bătută. Dacă nu, paşaportul sau buletinul la control!", a precizat funcţionarul european.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Vasile | Tuesday, 11.12.2018 18:31 Politic

National Cinematografic