E posedat? George Simion s-a zvârcolit după ce a fost stropit azi cu agheasmă

Ziua și incidentul pentru George Simion. După ce ieri a fost stropit cu cerneală, azi un alt cetățean a aruncat cu agheasmă pe liderul AUR. Doar că, dacă cerneala de ieri l-a lăsat fără reacție, agheasma de azi i-a provocat lui George Simion manifestări ciudate: urlete demonice, zvârcoliri intense și spume la gură.

Asta i-a făcut pe mulți fani AUR să cadă în genunchi și să se roage intens, convinși că un demon a pus stăpânire pe liderul lor. Unii dintre ei chiar au sugerat ca George Simion să fie stropit cu agheasmă ca să fie salvat, dar doar ca să realizeze câteva secunde mai târziu că fix agheasma îi provoacă acele reacții diavolești.

Între timp au ieșit la iveală și alte detalii despre George Simion, care zugrăvesc imaginea unui personaj care a fost implicat tot timpul în incidente care implică stropirea. De exemplu, mai mulți martori au confirmat că în timpul facultății liderul AUR era stropit de ceilalți studenți cu ceva ce părea smântână, dar nu era smântână. Însă asta pentru că George Simion le-o cerea, nicidecum din alte motive.

N-ai înțeles nimic din acest articol dacă nu ți-ai comandat și niște bere TNR!

Scris de Calin
25 ianuarie 2022 16:51
Citește mai mult despre: George Simion

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult