E.T. Morar, extraterestrul meu

I.T. Morar, atît de activ în campania care tocmai s-a încheiat, cînd mi ţi-i hărtănea de le mergeau fulgii, nu se lasă mai prejos nici acum, cînd situaţia în PDL ia damful marilor bălăcăreli. Mi-aduc aminte de cum îi moflăia gleznele lui Dinescu ca un pechinez încercînd să-şi facă prînzul cu un picior de masă! Aprig om…
Acum, cînd Băsescu e uşor luat la şpiţuri şi mai puţin la şpriţuri şi cînd Honorius îi dezonorează pe bani, cînd pensionarilor li se pune punctul de pensie în gură, cînd şaormarii vor ajunge să mănînce covrigi, I.T. Morar scrie un articol cutremurător. Citindu-l, mi-am spus: Lumea politică, aşa cum o ştiam nu va mai fi la fel!
Iată şi articolul! Îl voi reda integral:
Titlu: “De ce nu avem cursă directă Bucureşti – New York? S-a stricat sau s-a pierdut?”

Articolul: “Deşi, zilnic, pleacă din Bucureşti spre SUA zeci de pasageri, nu există un zbor direct. A fost o perioadă limitată cînd Delta a avut zboruri directe dar cursa a fost oprită. Ca să ajungi la New York trebuie, musai, să faci escală în alt aeroport european. Ungurii au cursă directă, cehii, la fel, nu ştiu dacă nu cumva şi bulgarii au una! Tarom a pierdut destinaţia acum cîţiva ani. S-a dovedit că e nerentabilă. Asta deşi zbura cu avioanele pline. Se vorbea că, pur şi simplu, această relaţie de zbor ar fi fost “vîndută” altei companii. ”

Aşadar, avem următoarele tag-uri: Tarom, Delta, New York, Bucuresti, unguri (am băgat chestia cu tagurile doar ca să nu fie textul redat chiar integral, că mă poartă omul prin tribunale)

Continuarea articolului: „Numărul de curse transatlantice era (nu ştiu dacă mai este) limitat şi reglementat. Aşa că, petru nişte bănuţi în plus, cineva cu muncă ce răspundere a făcut nerentabilă cursa. Cum poţi face asta? Simplu, cu nişte cheltuieli mari. Tarom avea la NY nişte birouri pe Fifth Avenue, înr-o zonă foarte scumpă. Birourile erau mari şi avea cîţiva angajaţi. Uşor puteai face nerentabil zborul, umflînd un pic cheltuielile.”

Tag-uri: ….

Ultima parte a articolului, apoteoza: „Cred că în viitorul apropiat, Tarom nu va fi în stare să-şi recapete zborul spre NY. Aşa că sîntem “plasaţi” altor companii care au ştiut să-şi menţină zborurile rentabile!”

 

Ultima oră: Văd la televizor că Vlădescu ameninţă cu demisia. Aşa că, pentru mîine îi propun lui I.T.Morar un articol pe tema raselor de păsări pe cale de dispariţie din Dobrogea, sau pe scandalul brînzei Del.

N-ai înțeles nimic din acest articol dacă nu ți-ai comandat și niște bere TNR!

Scris de TNR
7 ianuarie 2010 08:07

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult