E totuşi om, nu robot! Epuizat după vizita în Turcia, Iohannis şi-a luat 2 luni de concediu

Programul infernal din primele 3 luni ale acestui an l-a doborât în cele din urmă pe președintele Klaus Iohannis. Abia întors din vizita oficială efectuată în Turcia, Iohannis a anunțat că este epuizat total și că își ia concediu de odihnă pentru următoarele 2 luni.

”De la începutul acestui an, președintele a efectuat vizite oficiale la Bruxelles, în Bavaria, în Israel și acum în Turcia. Asta înseamnă, atenție!, o medie de mai bine de o vizită pe lună, ceea ce este inuman pentru absolut orice ființă umană. Și, să nu uităm, a decorat milioane de români, stând în picioare, ceea ce nu e deloc ușor”, a explicat consilierul Dan Mihalache. ”Domnul Iohannis e totuși om, nu robot, cum multă lume are impresia.”

Înainte de a pleca în concediu, Iohannis a cerut Guvernului să dea o ordonață de urgență prin care să oblige toți chiriașii lui să achite până la sfârșitul lui martie chiria pe următoarele trei luni. ”Domnul președinte vrea să se asigure că nu ratează vreo chirie cât timp e plecat, de aceea vrea să primească banii înainte. Vrea să își asigure un concediu liniștit, e ceva normal”, a precizat Dan Mihalache.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Calin
25 martie 2016 12:03
Citește mai mult despre: concediu dan mihalache iohannis

Alte articole

Vezi mai mult