E uluitor de prost! Încercând să jignească și el diaspora, Dan Șova a făcut-o curvă pe mă-sa

În PSD e epidemie de prostie! După ce ministrul Ioan Rus a spus că soțiile românilor plecați la muncă în străinătate sunt curve, Dan Șova a simțit nevoia să-și susțină colegul de partid, spunând la rândul lui că acele soții sunt curve. Numai că, în loc să jignească diaspora, Dan Șova a făcut-o curvă pe mă-sa.

”Deci diaspora, e multe în țară, adică curve, știu de la mama mea, deci da, ea este curvă. Exact, mama este curvă, domnul Rus avea perfectă dreptate”, a spus Dan Șova, într-o conferință de presă. Ba, mai mult, imediat după conferință a sunat-o pe mama lui și i-a urlat în telefon ”Mamă, ești o curvă!”

Pe urmă a vrut să sune la ISU, ca să anunțe că s-a rătăcit și nu găsește ușa, dar între timp telefonul i se descărcase. Și pentru că nu avea încărcătorul la îndemână, a ținut telefonul într-o mână și și-a băgat degetele de la cealaltă în priză, electrocutându-se. Momentan se află în spital, dar medicii dau asigurări că, atunci când va veni vremea, Dan Șova va fi apt pentru a intra în închisoare.

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

Scris de Calin
11 iunie 2015 17:10
Citește mai mult despre: dan sova Ioan Rus

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult