EBA explică de ce nu mai vrea să fie europarlamentar: Aş prefera o funcţie pe care să o pot pronunţa

Punând capăt tuturor speculaţiilor, Elena Băsescu rupe tăcerea! Într-un interviu recent, aceasta a dezvăluit motivul pentru care nu mai candidează la alegerile pentru Parlamentul European: s-a săturat de funcţia de europarlamentar, preferând un loc de muncă pe care să-l poată pronunţa.

“Mi-a ajuns să fiu eropularamen… eulopralamen… elostaropramen… De-ăla de care sunt acum, şi care nu mai vreau să fiu”, a declarat mezina preşedintelui. “Îmi doresc pentru viitor o funcţie simplă, cu care să mă pot lăuda când ies cu fetele la un suc fără să exersez cuvântul trei ore în faţa oglinzii. O muncă plătită decent, departe de lumina reflectoarelor, care să aibă maxumim… maxamum… cel mult două silabe.”

În acest sens, odată cu înscrierea în Mişcarea Populară, EBA i-a înaintat tatălui său o listă cu funcţii oficiale pe care le poate pronunţa, printre care ţal, paj, aprod, agă sau şef.

O vreme, însă, Elena Băsescu ar putea ocupa un post şi mai simplu, de “aia”, “ea” sau “ă”, pentru a se putea integra mai repede în noul colectiv.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Vasile
26 martie 2014 03:03

Alte articole

Vezi mai mult