EBA: „Strâng bani ca să-i cumpăr lui tata avion nou”

Fiica cea mică a preşedintelui Băsescu, Elena, a dat recent un interviu în cadrul emisiunii Focus Monden de la Prima TV. Ne-a atras atenţia faptul că în interviu nu s-a strecurat absolut nici o greşeală din partea Ebei. Şi nici declaraţii imbecile nu am reperat. Suspicioşi din fire, am apelat la sursele noastre şi am reuşit să obţinem transcriptul integral al interviului.

Aşa am descoperit că multe părţi ale interviului au fost tăiate la montaj, tocmai pentru ca Eba să dea cât mai bine (iar asta probabil pentru că Eba a dat foarte mult). Iată, în exclusivitate pe TNR, câteva părţi ale interviului care au fost cenzurate la montaj.

Reporter:  Sunteţi colegă cu Vadim şi Gugu Becali. Cum vă înţelegeţi cu cei doi?
Eba: Avem orientări diferite, nu suntem întodeauna de acord. Totuşi, nu înţeleg de ce domnul Becali se supără când îi spun că el e de altă orientare. Dar e normal până la urmă să existe divergenţieri (sic!). Suntem peste 700 de europarlamentari, venim din culturi diferite, nu putem să fim de acord de fiecare dată.

Reporter:  Spuneai că vrei să mai obţii un mandat de europarlamentar…
Eba: Da, aşa e. Am făcut un calcul împreună cu sora mea, Ioana, şi cu banii din încă un mandat, plus ce pune ea, cred că o să avem bani de avans pentru un avion pe care vrem să i-l facem cadou lui tata. Mama i-a cumpărat Duster, noi vrem să-i luăm un avion. Aţi văzut doar ce a păţit preşedintele polonez, n-am vrea să se întâmple asta şi cu tata.

Reporter:  Cum e să trăieşti cu Syda?
Eba: Nu-mi place să dau detalii despre viaţa mea personală, dar tot ceea ce pot să spun e că sper din toată inima să rămân cu Syda toată viaţa.

Reporter:  Mulţumim pentru interviu şi îţi dorim cât mai multe succesuri in Parlamentul European.
Eba: Daţi-mi voie să vă corectez: succese, nu succesuri.
Reporter:  Ai dreptate, mersi pentru corectare.
Eba: Nici o problemă, se mai întâmplă: uneori avem succese, alteori avem eşece.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de TNR
19 aprilie 2010 08:06
Citește mai mult despre: avion Basescu EBA interviu

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult