Ecaterina Adronescu: „Eu trebuia să fiu premier, am mai multe acuzaţii de plagiat decât Ponta”

După ce a aflat că riscă să rămână fără postul de ministru al Învăţământului, Ecaterina Andronescu a lansat un atac dur la adresa lui Ponta, pe care l-a acuzat, nici mai mult, nici mai puţin, că este doar un mic plagiator în comparaţie cu ea.

„Eu am fost acuzată de trei ori într-o lună de plagiat, iar ăsta este doar vârful icebergului. Dacă-mi verifică cineva diplomele şi articolele din reviste ştiinţifice o să vadă ce înseamnă cu adevărat plagiatul în formă continuată. Ponta e mic copil pe lângă mine, el a plagiator începător. Eu, nu el, trebuia să primesc postul de premier al României”, a acuzat Ecaterina Andronescu.

Pesedista spune că nu e corect ca într-un partid în al cărui statut se specifică extrem de clar că ierarhiile se fac în funcţie de cât a plagiat fiecare tocmai ea, plagiatoarea supremă, să fie ignorată când vine vorba obţinut funcţii de ministru în cadrul Guvernului. „Respectaţi plagiatorii, domnule Ponta, dacă vreţi să fiţi respectat!”, i-a transmis Andronescu premierului desemnat.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Calin
18 decembrie 2012 22:12

Alte articole

Vezi mai mult