Economia subterană nu renunţă la taxa de protecţie unică

Lideri ai mediilor interlope au anunţat că li se pare o mare prostie să se ia taxă de protecţie mai mare de la cei care au mai mulţi bani. Taxa de protecţie trebuie să fie unică, au spus ei, dacă se vrea ieşirea din această criză.

Mai mulţi specialişti în economie subterană din Europa de Est s-au întîlnit azi-noapte la clubul de manele „Drumeţul” într-un summit care vrea să pună la punct măsurile de ieşire din criză.

Ivanciuk T., economist subteran ucrainian: „Oamenii mei nu şi-au mai luat taxa de protecţie şi de trei luni. Au şi ei familii, vă daţi seama! Ce să facă, să iasă pe stradă să dea în cap la oameni?!”

Giovani I., economist subteran român: „Ne gîndim tot mai mult să facem şi noi nişte disponibilizări, dacă înţelegeţi ce vreau să spun. Deja sîntem prea mulţi pentru prea puţini bani care mai este.” 

Bulgakov H., lider din Bulgaria: „Cred că americanii ar trebui să ne ajute acum şi pe noi, pentru că de fiecare dată cînd ne-au cerut trupe pentru străzile din San Francisco sau New York, noi am trimis, deşi aveam mari probleme cu familiile lor în ţară… Am ajuns să ne împrumutăm de la cămătari.”

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de TNR
9 februarie 2010 07:52

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult