Educația e la pământ! Trei sferturi din miniștri nu știu să-și citească mandatul de arestare

Cu o guvernare dezastruoasă și fără o perspectivă în educație, România începe să arate ca o țară de lumea a treia, unde alfabetizarea atinge cote minime. Cea mai bună dovadă este chiar în sânul Guvernului, unde trei sferturi din miniștri nici nu sunt în stare să-și citească mandatele de arestare. 

„Cele mai multe proteste la arestare le avem din partea parlamentarilor și miniștrilor, pentru că ei nu înțeleg ce scrie pe foile ălea. Trebuie să le spune verbal că sunt arestați pentru furt, dar nu ne cred pe cuvânt, vor ceva scris. Și când văd ce e scris rămân blocați. Măsura arestului de 24 de ore pentru asta a fost creată, să aibă ei timp să citească cap-coadă două foi A4 unde sunt scrise motivele arestării”, a explicat un procuror. 

Problema educației a fost pusă pe masa guvernului dar a fost igorată cu desăvâșire de membrii cabinetului. „Marea noastră greșeală, a celor care am propus schimbarea din rădăcini a procesului educațional din România, e că nu am făcut o propunere legislativă cu poze, să poată să o înțeleagă toată lumea”, a declarat Mircea Miclea, fost ministru al Învățământului. 

N-ai înțeles nimic din acest articol dacă nu ți-ai comandat și niște bere TNR!

19 mai 2015 15:37
Citește mai mult despre: arestari educatie ministri

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult