Efectele rămânerii Guvernului Dăncilă. Criza de sânge s-ar putea rezolva, că zeci de mii de români vor să-şi taie venele

Cozi în faţa centrelor de tranfuzii din toată ţara. Românii disperaţi vin în număr mare să doneze sânge, pentru că “oricum aveam de gând să-mi tai venele şi e păcat să se irosească atâta sânge”, potrivit declaraţiilor donatorilor.

Disperaţii trebuie să completeze nişte formulare, pe care îşi exprimă depresia fundamentală că trăiesc în această ţară. La ocupaţie, ei scriu “Ce sens are să mai răspund, că oricum s-a dus dracu’ tot”, iar la data naşterii “O zi neagră, pe care o blestem”.

Medicii care le iau sângele nici nu mai notează grupa sanguină, pentru că “oamenii care se duc în spitalele româneşti mor cu zile din cauza corupţiei, infecţiilor, dezinfectanţilor diluaţi şi nimeni nu ia nicio măsură, vinovaţii sunt în libertate, ce sens are, pe bune?”.

Pentru unii, tăierea venelor nu e însă iminentă: “Imediat după ce donez sângele mă duc la ANAF, pentru că încă nu am curaj să mă sinucid, dar după ce completez pe-acolo nişte formulare, stau 3-4 ore să mă plimbe grasele alea între ghişee şi le mai dau şi o groază de bani, ca să mi-i fure pesediştii, mă voi convinge că chiar nu mai e niciun motiv să mai trăiesc”, a declarat optimist un român.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Ionut
27 iunie 2018 18:35
Citește mai mult despre: Dancila sânge sinucidere

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult