Efectul combaterii evaziunii: în Obor și complexul Europa, prețul bonurilor fiscale a explodat!

Măsurile dure anunțate de ANAF au creat efecte de panică în centre comerciale precum Obor sau complexul Europa, oamenii plângându-se că nici măcar nu știu cum arată facturile sau bonurile fiscale pe care ar trebui să le emită. Astfel, prețul bonurilor fiscale la mâna a doua a crescut vertiginos, depășind de multe ori chiar valoarea produselor asociate acestora.

“Aveam 35 de bonuri fiscale folosite pe care le cumpărasem de pe net și 20 facturiere și a fost buluc pe ele. Cererea este imensă pentru că cei de aici nici nu știau de necesitatea unor astfel de documente fiscale. Aștept după amiază să-mi vină un transport nou de bonuri fiscale, pentru că deja s-a mai format o coadă, mai ales că vin patroni și din alte zone ale orașului”, a declarat Decebal Popescu, colecționar.

O situație aparte se înregistrează la complexul Dragonul Roșu, unde programul de funcționare s-a redus la doar 15 de minute, între 4:20 și 4:35 dimineața. Cei de acolo ar fi luat decizia să contracteze și bonurile fiscale tot din China, astfel că transportul lor durează. Din păcate clienții care nu termină cumpărăturile în timp util trebuie să aștepte până a doua zi pentru a ieși.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de TNR
30 martie 2015 13:03

Alte articole

Vezi mai mult