Efectul Grecia! Locatarii unui bloc din Titan votează azi dacă vor să-şi mai plătească întreţinerea

Referendumul din Grecia îi inspiră şi pe români să se ridice împotriva asupritorilor! Blocuri întregi din cartierele muncitoreşti ale Capitalei vor organiza în această perioadă referendumuri pentru a stabili, o dată pentru totdeauna, dacă îşi plătesc restanţele la întreţinere şi se supun măsurilor dure de austeritate impuse de troica RADET – Apa Nova – Distrigaz.

Primul referendum de acest gen va fi organizat în blocul M11 de pe strada Sergiu Cantacuzino, ai cărui locatari sunt hotărâţi să nu cedeze şantajului şi ameninţărilor venite recent din partea administratorului. Aceştia sunt acuzaţi că au ţinut toată iarna caloriferele la maximum şi şi-au spălat balcoanele zilnic, împovărând fragilul sistem financiar al blocului deşi majoritatea sunt şomeri sau lucrează în industria fast-foodului din piaţa Miniş.

Grupul de locatari anti-austeritate a organizat şi un miting în uscătoria blocului, iar cei mai înverşunaţi dintre restanţieri au scandat toată noaptea “Merkel şi nea Gică, lăsaţi-ne în pace!”, sfidând programul de linişte impus recent printr-un abţibild pe avizier.

Nea Gică îndeamnă la calm şi a propus organizarea unei noi şedinţe de bloc, indiferent de rezultatul referendumului care va avea loc astăzi, de la orele 16.00, în faţa apartamentului doamnei Aurica.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Vasile
6 iulie 2015 12:37
Citește mai mult despre: administrator FMI Grecia intretinere referendum

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult