Cine a spus că nu te ajută în Bucureşti un curs de scafandru, sau măcar un tub şi o mască de înot? De când au început ploile, mii de locuitori din cartierele Capitalei sunt nevoiţi să se scufunde zilnic în ape tulburi şi reci ca să-şi găsească maşinile în parcare.

snorkeling_dupa_masina.jpg
“Am un costum impermeabil de cauciuc şi o pereche de labe, mă ajută mult dimineaţa, când trebuie să plec la serviciu. Am şi noroc că e apa încă destul de mică aici. Un vecin are locul în capătul celălalt al parcării, într-o fosă adâncă de 30 de metri, unde mai sunt şi rechini! Ca să scoată maşina trebuie să coboare într-o cuşcă de fier, iar nevastă-sa îi dă oxigen printr-un furtun”, spune Deceneu Petrescu, 32 ani, din cartierul Titan.

“Are şi părţi bune problema noastră cu canalizarea”, recunoaşte un alt locuitor al sectorului 3. “Mi-am învăţat toţi copiii să înoate, acum ajung la şcoală în timp record. Dacă o ţin aşa toată toamna, sportivi de performanţă fac din ei!”

beretnr4bnnrmic.png

Dacă ți-a plăcut acest articol, sigur o să-ți placă și berea Times New Roman. Nu că vrem să ne lăudăm, dar ne pricepem la bere cel puțin la fel de bine ca la scris virale. Convinge-te singur: bereatnr.ro/shop!

Scris de Vasile | Wednesday, 21.09.2016 10:27 Politic

National Cinematografic