Dacă Ghiță e căutat cu Interpolul, ăștia doi ar trebui căutați direct cu plutonul de execuție! Trădătorii Liviu Dragnea și Sorin Grindeanu sunt de negăsit, în urma protestului masiv de aseară, care a adus în stradă 150.000 de oameni în București și circa 300.000 în toată țara.grindeanu_si_dragnea.jpg

Experții susțin că dispariția șobolanilor Dragnea și Grindeanu e explicabilă: aceștia nu suportă lumina, o trăsătură genetică a pesediștilor, care preferă spațiile închise, unde se simt în siguranță și pot pune la cale diverse tipuri de infracțiuni, de la furturi și abuzuri până la ordonanțe pentru penali.

O metodă sigură de a-i găsi este de a captura un pesedist de talie mare, precum ministrul Justiției, Florin Iordache, și expunerea lui într-un loc vizibil. Inevitabil, ceilalți trădători din PSD se vor aduna să pună la cale cu Iordache și alte lovituri contra justiției și contra românilor cinstiți.

În ultimă instanță, dacă chiar nu sunt de găsit, Dragnea, Grindeanu, Iordache și restul trădătorilor din PSD ar trebui căutați la Parlament, că acolo se ascund cam toți șobolanii cu probleme penale din PSD.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de TNR | Thursday, 02.02.2017 09:58 Politic

National Cinematografic