Efectul protestelor! Dragnea și Grindeanu au ajuns mai greu de găsit decât Ghiță

Dacă Ghiță e căutat cu Interpolul, ăștia doi ar trebui căutați direct cu plutonul de execuție! Trădătorii Liviu Dragnea și Sorin Grindeanu sunt de negăsit, în urma protestului masiv de aseară, care a adus în stradă 150.000 de oameni în București și circa 300.000 în toată țara.

Experții susțin că dispariția șobolanilor Dragnea și Grindeanu e explicabilă: aceștia nu suportă lumina, o trăsătură genetică a pesediștilor, care preferă spațiile închise, unde se simt în siguranță și pot pune la cale diverse tipuri de infracțiuni, de la furturi și abuzuri până la ordonanțe pentru penali.

O metodă sigură de a-i găsi este de a captura un pesedist de talie mare, precum ministrul Justiției, Florin Iordache, și expunerea lui într-un loc vizibil. Inevitabil, ceilalți trădători din PSD se vor aduna să pună la cale cu Iordache și alte lovituri contra justiției și contra românilor cinstiți.

În ultimă instanță, dacă chiar nu sunt de găsit, Dragnea, Grindeanu, Iordache și restul trădătorilor din PSD ar trebui căutați la Parlament, că acolo se ascund cam toți șobolanii cu probleme penale din PSD.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de TNR
2 februarie 2017 07:02

Alte articole

Vezi mai mult