Efectul Sobaru! Dacia Break, rechemată în service, pentru defecțiuni la sistemul de călcat miniștri

Dacia a reacționat prompt, după ce Adrian Sobaru a trecut cu Break-ul său de bariera de la Palatul Victoria fără să calce pe cineva. Absolut toate exemplarele Break care încă sunt funcționale au fost rechemate în service, pentru a se verifica din ce motive nici un ministru nu a avut de suferit de pe urma incidentului de ieri.

”E clar că ceva nu a funcționat”, spune reprezentantul Dacia. ”Doar nu treci cu mașina peste bariera de la Guvern ca să admiri peisajul! Dacă o faci, o faci ca să treci cu mașina peste Victor Ponta sau, dacă nu, măcar peste un ministru. Vrem să ne putem uita în ochii clienților noștri și să le spunem «Dacă vreți să calcați un politician, Dacia este alegerea corectă!», cu certitudinea că nu mințim.”

Și pentru a arăta că regretă enorm că Break-ul lui Sobaru nu a călcat nici un membru al guvernului Ponta, Dacia a anunțat că îl va desăgubi pe Adrian Sobaru. Mai mult, îi va pune la dispoziție un Duster full options. ”E modelul nostru cel mai eficient când vine vorba de călcat politicieni”, au dat asigurări reprezentanții Dacia.

Scris de Calin
25 septembrie 2014 04:09
Citește mai mult despre: Ponta

Alte articole

Vezi mai mult