În timp ce puturoşii de români se coiesc să ducă bradul chiar şi prin luna februarie, şi decid prin martie să-l arunce pe geam sau de la balcon, germanul Klaus Iohannis l-a aruncat în cel mai eficient mod cu putinţă, în această dimineaţă, cu o zi înainte de data oficială a Crăciunului.iohannis_arunca_bradul.jpg

“L-am împodobit în 6 minute şi 28 de secunde, pentru că eu am semnat şi nişte decrete între timp şi de-asta ne-a luat aşa mult, am pus cadourile, am cântat O Tannenbaum 3 minute şi 16 secunde, l-am admirat îndelung vreme de 8 secunde, apoi l-am despodobit şi l-am dus la tomberon. Şi îmi cer scuze pentru trândăvia mea, de Sărbători mă mai moleşesc şi eu”, a declarat preşedintele Klaus Iohannis.

Surse de la Palatul Cotroceni susţin că imediat după ce Iohannis a aruncat bradul, un secretar de stat venit cu nişte legi la semnat şi-a dat românismul pe faţă şi a luat el bradul din tomberon, pretextând că “E bun în casă, nu se ştie. Sau poate îl dau cadou cuiva”.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Ionut | Wednesday, 24.12.2014 13:15 Politic

National Cinematografic