Eficiență maximă! Bordurile de la podul prăbușit la Izvor au fost deja schimbate de Oprescu

Sorin Oprescu a cerut eficiență și exact asta s-a întâmplat. La nici 24 de ore de la surparea podului de la Izvor, toate bordurile din zona prăbușită au fost schimbatele cu unele noi, despre care primarul Capitalei că sunt mult mai rezistente decât cele dinainte.

”De data asta am pus borduri de calitate, pe care trei luni de azi înainte nu va mai fi nevoie să le schimbăm”, s-a lăudat Oprescu. ”Asta înseamnă durabilitate, nu treabă de mântuială, de trebuie să schimbi bordurile și de două-trei ori pe lună. Se apropie imediat alegeri noi, era și cazul să mă pun pe treabă.”

Cât despre asfaltul surpat, Sorin Oprescu spune că vrea să-l facă obiectiv turistic. ”E plin de oameni aici, toți își fac poză cu groapa. De aia am și schimbat bordura, să dea bine în poze. Trebuie să fii prost ca să nu vezi potențialul turistic al gropii. Mai ales că suntem și aproape de Centrul Vechi, unde vin mulți turiști. Deci groapa rămâne așa cum e acum, să se bucure lumea de ea”, a anunțat Oprescu.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Calin
20 mai 2015 13:05

Alte articole

Vezi mai mult