Elena Udrea a anunţat că este însărcinată

Elena Udrea a anunţat că a rămas însărcinată, iar tatăl copilului este preşedintele Traian Băsescu. Ministrul Turismului şi Dezvoltării a spus că de mult voia să aibă un copil, iar acum, culmea, chiar îl aşteaptă. Ea le-a povestit reporterilor TNR cum şi-a dat seama că e însărcinată.

“Într-o dimineaţă, m-am trezit că am greţuri. Mă uitam la românii de rând, pe stradă, şi pur şi simplu mi se făcea greaţă. Plus că începusem să mănânc ca sparta, dacă m-ar fi văzut Mircea Badea s-ar fi pişat pe el de râs, nu m-ar mai fi scos din “bilă de osânză”.”

Udrea spune că, din fericire, preşedintele Băsescu este alături de ea şi-i face toate poftele, chiar dacă o mai bate din când în când, confundând-o cu o alegătoare obişnuită.

“Săptămâna trecută Traian a trimis un SPP-ist să-mi cumpere nişte cârnăciori în maţ de aur de la o terasă din Monte Carlo. Nu ştiu ce m-aş face fără el. Şi colegii din Guvern mă ajută. Boc, când mă vede, se ridică imediat şi îmi cedează locul de premier.”

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de TNR
3 septembrie 2010 15:09

Alte articole

Vezi mai mult