Elena Udrea a convocat un videochat erotic cu prefecţii privind situaţia din ţară

Ministrul Dezvoltării Regionale şi Turismului a convocat pentru ora 16.00 un videochat erotic cu prefecţii din întreaga ţară pentru a discuta situaţia infrastructurii după ninsorile din ultimele zile. Elena Udrea speră că în acest fel va îmbunătăţi comunicarea cu reprezentanţii administraţiei în teritoriu şi să le arate că miniştrii guvernului Boc chiar nu au nimic de ascuns.

Mulţi prefecţi spun că au îndoieli privind ideea ministrului. „Au mai încercat să facă videochat erotic cu prefecţii şi predecesorii dânsei, Blaga şi Borbely, şi nu a fost tocmai un succes.” Mulţi spun că le e şi greu să-şi găsească timp pentru asemenea activităţi, deoarece deja au 2-3 subprefecţi cărora să le facă faţă în fiecare zi. De asemenea, faptul că la videochat a vrut să asiste şi premierul Emil Boc i-a indignat pe câţiva prefecţi, care au spus că nu e normal ca cei mici să asiste la astfel de scene.

În urmă cu 2 luni, Guvernul a achiziţionat, pentru astfel de reuniuni, o instalaţie de videochat erotic extrem de performantă, dotată chiar şi cu bară de strip-tease, dar până acum Elena Udrea este singurul ministru care s-a arătat dispus să o folosească.

Scris de TNR
3 februarie 2012 12:02

Alte articole

Vezi mai mult