Elena Udrea a furat startul și a început deja campania electorală! A vizitat o parcare de tiriști

Elena Udrea este decisă să ajungă prin orice mijloace la Cotroceni. Conștientă că fără muncă asiduă nu are nici o șansă, Udrea a lăsat decența la o parte și s-a lansat deja în campanie electorală. Recent, ea a fost văzută, la ceas de noapte, intrând într-o parcare plină de tiruri, unde a petrecut mai bine de 4 ore. Și, din câte se pare, acest lucru se întâmplă noapte de noapte.

”Nu comentez nimic!”, s-a limitat să declare Udrea. Ea a confirmat, totuși, că strângerea de semnături merge mult mai bine noaptea decât ziua, fără să intre însă în detalii. Analiștii politici o laudă pe Udrea, care prin astfel de practici nu doar că își asigură votul tiriștilor, ci se alege și cu expunere: afișele cu ea au toate șansele să fie lipite pe tiruri care circulă zilnic, ceea ce îi va aduce o expunere consistentă până la alegeri.

Efectele demersului lui Udrea sunt deja vizibile. Pe tot mai multe tiruri, șoferii au renunțat la posterele cu gagici sexy din cabine, înlocuindu-le cu afișe cu Elena Udrea, semnate personal de candidatul PMP pentru Cotroceni.

Scris de Calin
22 august 2014 17:08
Citește mai mult despre: alegeri udrea

Alte articole

Vezi mai mult